PRESSE

 
I CO2PENHAGENS Presserum kan journalister finde oplysninger om festivalen, kontaktinformationer samt billeder og fotos til gratis benyttelse.
 
Hvad er CO2PENHAGEN?
CO2PENHAGEN er en musik- og kunstfestival, som er drevet udelukkende på vedvarende energikilder. Til CO2PENHAGEN åbner vi dørene for et fantastisk teknologisk univers og demonstrerer, hvordan den nyeste teknologi kan bruges til at skabe et miljø fyldt med oplevelser.
 
En af festivalens samarbejdspartnere er FN’s miljøorganisation (UNEP).
 
Idéen bag
For ca. to år siden fik en arkitekt og en journalist idéen om festivalen. De tror nemlig på, at fremtidens løsninger på klimaproblemerne handler om at have en optimistisk tilgang, bryde med gamle vaner og finde nye og innovative løsninger. Idéen bag festivalen bygger på at få kunstnere, ingeniører og kokke til at inspirere hinanden og samarbejde på nye måder. Vi tror på, at et samarbejde på tværs af fagområder er med at skabe nye teknologiske løsninger og bryde med de gamle vaner. På denne måde finder man også nye løsninger ved at bruge den allerede eksisterende klimateknologi og integrere den med design, arkitektur, festivaler, restauranter osv.
 
Priser og anerkendelser
CO2PENHAGEN er blevet en del af FN’s miljøorganisation og har vundet en pris for at være blandt de 100 første medlemmer af FN’s netværk om klimaneutralitet, CN-Net. Det er et globalt netværk, der blev etableret for at hjælpe virksomheder, organisationer, lokale myndigheder samt andre, der ønsker at reducere deres udledning af drivhusgasser.
 
Climate Cup blev etableret for at påskønne danske klimainitiativer og inspirere resten af os til at komme op af sofaen og gøre noget. Den første prisoverrækkelse var den 25. november 2008 i København, og CO2PENHAGEN løb af med den eftertragtede særpris, innovationsprisen.
 
Dommerne hyldede CO2PENHAGEN for sit innovative klimaperspektiv og hædrede den banebrydende kombination af kunst og tekniske løsninger.
 
Yderligere information
 
Kontakt initiativtagerne: 
Katrine Vejby Tlf: +45 2850 6764
Nina Jensen Tlf: +45 2267 8831

 

Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22 Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22