CO2PENHAGEN i Sydney

Hvorfor er vi i Sydney?

Udenrigsministeriet og Kunststyrelsen har inviteret CO2PENHAGEN til at deltage I den Danske Delegation “Bright Green Denmark”, som tager afsted til Australien i midten af november 2011.

De tre fokusområder for “Bright Green Denmark” er “Smarte byer”, “Vedvarende energi” samt “Fødevarer og Fødevareteknologi”. På trods af at fokus for delegationen er at promovere Danmark og danske virksomheder i Australien, er der også noget nyt på agendaen.

Det Danske Kunstråd er blevet bedt om at undersøge mulighederne for at udvikle et nyt koncept for delegationen, som skal skabe synergy mellem kunst og virksomhedspromovering med det mål for øje, at øge værdien af den forretningsmæssige del.

Herudover er der også arrangeret kulturelle begivenheder i det offentlige rum (f.eks. udstillingen i Customs House), som skal være med til at involvere og engagere den brede befolkning I bæredygtig refleksion og handling.

CO2PENHAGEN Festival blev selv et unikt eksempel på hvordan det er muligt at kombinere cleantech virksomheder, universiteter, designere og kunstnere for at skabe noget nyt. At se dette koncept implementeret i en ny kontekst er meget spændende. Vi forventer, at integrationen mellem kunst og “business” samt involveringen af befolkningen vil resultere I nogle interessante diskussioner og ikke mindst udvikling af nye bæredygtige løsninger.

 

Udstillingen er blevet skabt af:

Stifterne af CO2PENHAGEN Festival, Katrine Vejby og Nina Louise Jensen

Med stor hjælp fra:

NIEA, Margaret Farmer og Rachael Kiang i Sydney

Helle Juncker Hansen i Købenahvn

Jonathan Donahue i New York

 

 

 

 

 

 

Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22 Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22