CO2PENHAGEN PÅ FILM

 

WEB TV: DET GRØNNE OMRÅDE: Verdens første CO2-neutrale festival i gang

Der var prominent besøg på DTU fredag, da verdens første CO2-neutrale musikfestival “CO2PENHAGEN” blev skudt igang. USAs ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton, åbnede festivallen sammen med CO2PENHAGENs bestyrelsesmand Sven Krogstrup og de to initiativtagere, Nina Louise Jensen og Katrine Vejby. Læs hvad den amerikanske ambassadør sagde, da hun åbende festivalen.
Se web-indslaget her, September 4, 2009

Åbningsevent! Mr. Green’s cykeltur til CO2PENHAGEN

Et klip der viser hele Mr. Green’s happening fra Kongens Nytorv fra den første omfavnelse af Københavns Teknik- og Miljøborgmester Klaus Bondam, cykelturen undervejs til DTU – til opvisningen af deres klimasang på festivalens store scene. Publikum blev inviteret at til cykle sammen med Mr. Green ud til festivalen. Mr. Green der bestod af et hold med 20 skuespillere i grønne jakkesæt, vækkede stor opsigt med deres kostumer, underholdning, musik og højt humør på vejen ud til DTU.

TV2 Lorry

Indslag om festivalen fra TV Lorry. Her gives et all-round indtryk af festivalen og der fortælles om hvordan publikum er med til at generere energi ved fx at sortere sit affald korrekt eller ved at cykle. Også festivalens yngste Dj på 6 år interviewes og fortæller om sin optræde på festivalens store scene.

COP15s film om CO2PENHAGEN

COP15 præsenterer CO2PENHAGEN og viser klip fra festivalen. Vi præsenteres bl.a. for cykelscenen, hvor publikum cykler strøm til musikken og LED-lyset. Vi ser uddrag af interview med initiativtager Katrine Vejby samt to optrædende musikere, der fortæller om hvordan, de tænker bæredygtighed ind i deres kunst.


DJ cykelscenen med Master Fatman

Et klip fra cykelscenen i Activity Zone, hvor Master Fatman DJ’er med brasilianske rytmer og nyhedsrapporter Katrine Krone sørger for et formidabelt og underholdene peptalk-show, der øger spændingen mens to svedende cykelhold fra henholdsvis Vattenfall og Newpaq kæmper om at generere mest energi til Dj’en. Publikum hujer og hepper på cyklisterne på scenen. Design, teknologi, musik, underholdning og interaktion med festivaldeltagere smelter i denne installation på en måde på en helt ny måde.

Mercury Rev på CO2PENHAGEN

Et klip fra Mercury Rev’s intimperformance – clear light ensemble – til stumfilmen ”Flugten”. Her opføres en meget flot og intens musisk performance, hvor performerne sidder helt tæt på publikum og nærmest ophæver grænsen mellem scene og publikum. Bandets performance er så indlevet, at den næsten falder helt i ét med fortællingen på de smukke, fotografiske sort-hvide gamle actionbilleder.

Lover Earth

En TV-transmitteret live koncert fra Los Angeles med Mark Warford, Nadirah X og Kenna Ramsey, featuring Dave Stewart og Joss Stone.

Grundfos’ cykelinstallation

Studerende på DTU udviklede dette cykel-vandpumpespil i samarbejde med Grundfos. Installationen tiltrak nysgerrige festivalgæster, som i kampens hede måtte se i øjnene, at det ikke var sandsynligt at komme tørskoet ud af kampen.

Absorptionskøling

CO2PENHAGENs drinks blev kølet ved hjælp af absorptionskøling. Det betyder, at kølingen blev genereret af overskudsvarme fra rapsoliegeneratoren, som producerede energi til festivalen.

TV2 koncert

TV2 på scenen under CO2PENHAGEN.

When Saints Go Machine

Blandet klip

Et udvalg af glade festivalgæster, som fester under festivalen.

Cykelscene

Endnu et klip fra DJ-scenen, hvor to hold konkurrerer om at generere energi til musik og lys.

Cykelscene: Doma Tornados

iBYEN TV: Cykl en halv time og hør en times koncert

Se WEB TV-indslaget her, September 4, 2009

DEADLINE DR2: CO2-neutral festival

Initiativtager deltager i Deadline til en snak om CO2-kvoter.
Se indslaget her, August 24, 2009

Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22 Warning: Undefined array key "plang" in /customers/a/2/d/co2penhagen.com/httpd.www/wp-content/themes/fresh-compact/footer.php on line 22